085 047 93 87

Taxateur Waddinxveen

De taxateur voor Waddinxveen

U wilt een taxatie in Waddinxveen uit laten voeren? Een taxatie van een woning is nodig als u bijvoorbeeld een huis gaat kopen of verkopen. Maar ook bij een hypotheekaanvraag moet er een professionele taxateur naar Waddinxveen komen, evenals bij een verdeling van eigendom na bijvoorbeeld een echtscheiding of bij een erfenis. Bij een taxatie wordt de waarde van een woning vastgesteld door een onafhankelijke en gecertificeerde taxateur. Zoekt u een taxateur in Waddinxveen? Neem dan vandaag nog contact op met Buddies Real Estate Taxaties. Wij komen graag naar u toe om een taxatie van een huis in Waddinxveen uit te voeren.

Wat gebeurt er allemaal bij een taxatie?

Een taxatie van een woning bestaat uit verschillende stappen. Om te beginnen maakt u een afspraak met ons, voor een tijdstip waarom wij de woning kunnen bezichtigen. Tijdens de bezichtiging zal de taxateur alle relevante informatie over de woning verzamelen. Denk hierbij aan zaken als de grootte van de woning, de staat van onderhoud en de aanwezigheid van bijvoorbeeld een garage of tuin. Vervolgens kijken wij als taxateur naar de marktwaarde van de woning, door de waarde hiervan te vergelijken met vergelijkbare woningen in de omgeving die recentelijk verkocht zijn.

Wat staat er na afloop in het rapport van de taxatie van het huis in Waddinxveen?

Na afloop van de taxatie ontvangt u van ons een gedetailleerd taxatierapport. Hierin staan zaken als de marktwaarde van de woning, de bouwkundige staat en eventuele bijzonderheden van de woning. Ook geven we na de taxatie van een huis in Waddinxveen informatie over de omgeving en de huidige huizenmarkt. Het taxatierapport is bijvoorbeeld belangrijk voor een hypotheekverstrekker, om zo te kunnen bepalen hoeveel geld er geleend kan worden voor de aankoop van de woning. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vandaag nog contact op met onze taxateur voor Waddinxveen.