085 047 93 87

Taxateur Vlaardingen

Een taxatie in Vlaardingen uitvoeren

Bij het kopen of verkopen van een woning is een taxatie zeer belangrijk. Per slot van rekening moet goed duidelijk zijn wat de realistische waarde is van de woning. Ook bij het afsluiten van een hypotheek is een taxatie in Vlaardingen een onmisbaar onderdeel. Bij Buddies Real Estate Taxaties helpen wij u graag met het laten uitvoeren van deze taxatie. Wij hebben ervaren taxateurs in dienst die langskomen om een grondig rapport op te stellen. Bij ons mag u er op rekenen dat de taxatie in kwestie geheel onafhankelijk wordt uitgevoerd. U krijgt het rapport binnen 3 tot 5 werkdagen van ons binnen.

Waarom moet u voor een taxatie van een huis in Vlaardingen gaan?

We kunnen verschillende redenen opnoemen waarom een taxatie noodzakelijk is. Bijvoorbeeld als u uw huis wilt verkopen. U wilt toch een realistische vraagprijs kunnen vragen voor de woning en hierbij ook niet per ongeluk een te lage vraagprijs opstellen. Ook bij het kopen van een huis is het goed een taxateur in Vlaardingen langs te laten komen. Deze bekijkt dan voor u op de prijs die voor het huis gevraagd wordt wel de waarde eerlijk weergeeft. Wilt u een hypotheek afsluiten? Ook dan is een taxatie van groot belang. Op basis hiervan wordt namelijk uw hypotheek bepaald. Bij een erfenis of scheiding is een taxatie een onmisbaar onderdeel, aangezien u dan goed weet wat de waarde van de woning precies is.

Wat vindt u in ons taxatierapport

Als wij een taxatie van een huis in Vlaardingen hebben verricht, dan ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport. Hierin vindt u de afmetingen van het huis, maar ook een evaluatie van de staat waarin het huis verkeerd. Dit heeft nu eenmaal ook een grote invloed op de waarde van een huis, net als de buurt waar het huis staat. We belichten onze meetmethoden en nemen vergelijkingsobjecten in de taxatie mee. Uiteraard is het rapport van de taxatie in Vlaardingen officieel gevalideerd