085 047 93 87

Taxateur Spijkenisse

Wat komt er allemaal kijken bij een taxatie van een huis in Spijkenisse

Bij het bepalen van de waarde van een huis is altijd een professionele taxatie nodig. Per slot van rekening wilt u duidelijk hebben wat de exacte waarde is van een huis. Dit, zowel in het geval van een verkoop van een woning, of juist in het geval van een aanschaf. Bij Buddies Real Estate Taxaties bieden wij u meerdere diensten aan op het gebied van een taxatie van een huis. Wij taxeren uw huis als u het wilt verkopen en hier de vraagprijs voor wilt bepalen. Maar we kunnen ook een taxatie voor u uitvoeren als u juist een huis wilt kopen en zeker wilt zijn dat de gevraagde prijs realistisch is.

Een taxatie van een huis in Spijkenisse

Wij vertellen u graag meer over wat er bij een taxatie in Spijkenisse allemaal komt kijken. Om te beginnen komen wij langs op de locatie waar het huis zich bevindt. Hier nemen wij het huis grondig door. We meten niet alleen de afmetingen na, maar kijken ook in welke staat het huis zich bevindt. Onze bevindingen hierbij verwerken wij voor u in een rapport, dat u binnen 3 tot 5 werkdagen na opname van ons ontvangt. Dit is een gevalideerd rapport, waarbij u er op mag vertrouwen dat de informatie die er in staat onafhankelijk en nauwkeurig is.

Buddies Real Estate Taxaties inschakelen bij de taxatie van een huis

Wij zijn in te schakelen als er een huis moet worden getaxeerd, maar ook bij villa’s, appartementen en andere woningen. We maken een taxatie van een bestaande woning, maar ook als een woning nog slechts op papier bestaat. We nemen hierbij niet alleen de afmetingen van de woning mee, maar ook de staat van onderhoud, de omgeving en eventuele bouwplannen bij de woning in de buurt. Wij hebben vaak een taxatie van een huis in Spijkenisse uitgevoerd en doen dit graag ook voor u. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak te maken, of om uw vragen over ons werk als taxateur in Spijkenisse aan ons te stellen.