085 047 93 87

Taxateur Schiedam

Een taxatie van een huis in Schiedam

Bent u voor de taxatie van een huis in Schiedam op zoek naar een professionele taxateur? Maak dan vandaag nog een afspraak met Buddies Real Estate Taxaties. Ons kantoor staat bekend als zijnde de grootste taxateur van Zuid-Holland. Mensen weten ons te vinden als er een taxatie nodig is bij het verkopen van een huis, bij het aankopen van een huis of als er een hypotheek afgesloten gaat worden. Ook verzorgen wij taxaties als de waarde van een huis bepaald moet worden bij een echtscheiding of erfenis. U vindt een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden elders op deze website. Uiteraard lichten wij deze ook graag verder aan u toe.

Een taxatie in Schiedam uit laten voeren

Bij het uitvoeren van een grondige taxatie in Schiedam komt heel wat kijken. De waarde van een huis wordt niet alleen maar bepaald door de omvang hiervan. Dit speelt natuurlijk een grote rol, maar er zijn meer elementen die een belangrijke rol hebben. Denk bijvoorbeeld aan de staat waarin het huis verkeert. Als hier veel onderhoud nodig is, dan heeft dat een negatieve invloed op de waarde van het huis. Aan de andere kant zal een goed onderhouden huis juist weer meer waard zijn. Ook de buurt waar een huis in staat heeft invloed op de vraagprijs, net als eventuele toekomstplannen die er in deze buurt zijn. Allemaal zaken waar wij bij het opstellen van ons taxatierapport goed rekening mee houden.

Een professionele taxatie in Schiedam

We komen als taxateur graag naar Schiedam om voor u een taxatie uit te voeren. Indien u ons in wilt schakelen nemen wij binnen 1 werkdag na uw aanvraag contact met u op om een afspraak te maken. Hebben wij de opname in het huis verzorgd? Dan ontvangt u binnen 3 tot 5 werkdagen ons rapport van de taxatie van het huis in Schiedam. Bij ons wordt er geschakeld met korte lijnen, waarbij u altijd te maken heeft met dezelfde contactpersoon. Wij houden u altijd goed op de hoogte van de status van uw taxatie. En niet onbelangrijk: bij ons mag u rekenen op een geheel onafhankelijke taxatie! Meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen.