085 047 93 87

Taxateur Ridderkerk

Een taxatie in Ridderkerk uit laten voeren

U zoekt een gevalideerd taxateur die in Ridderkerk een taxatie van een woning uit kan voeren? Bij Buddies Real Estate Taxaties vindt u dan professionals die u graag verder helpen. Wij hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er bij het taxeren van een woning allemaal komt kijken. Wilt u de waarde van uw woning weten, zodat u de vraagprijs hiervan kunt bepalen? Of wilt u juist de waarde weten van een woning die u wilt kopen? Ook bij het aanvragen van een hypotheek is de exacte waarde van een woning heel belangrijk om te weten. Wij zorgen dat er een onafhankelijk taxatierapport op wordt gesteld waar u op kunt vertrouwen.

De stappen bij een taxatie van een huis in Ridderkerk

Wanneer wij uw aanvraag voor een taxatie binnen hebben gekregen, krijgt u hier binnen 1 werkdag antwoord op van ons. We plannen een afspraak en voeren deze in bij het validatie instituut NWWI. We verzamelen de documenten die nodig zijn, nemen de woning op en meten deze in, waarna wij bekijken welke referentieobjecten zich in de buurt bevinden. Op basis van deze informatie kennen wij een waarde toe aan uw woning. We laten het rapport van de taxatie van een huis in Ridderkerk valideren en sturen dit daarna naar u toe. In de regel vindt dit plaats binnen 3 tot 5 werkdagen na de taxatie in Ridderkerk.

Laat onze taxateur in Ridderkerk langskomen

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere verschillende taxatierapporten. Denk aan een taxatie van een woning, of een taxatie van een woning met verbouwing. Ook taxeren wij villa’s en appartementen en zijn wij in te schakelen bij het taxeren van een woning die nog in aanbouw of in de planningsfase is. We vertellen u hier graag meer over, u kunt dan ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen.