085 047 93 87

Brian - Register Taxateur RT o.z.

Met inmiddels 17 jaar aan ervaring op de teller weet je wat er in de markt speelt en waar je je graag mee bezig zou willen houden. Na vele facetten van het vak te hebben mogen uitoefenen, heeft het taxeren toch mijn voorkeur. De veelzijdigheid van het ontmoeten van klanten, het analyseren van de vastgoedmarkt en het kunnen adviseren van potentiële kopers geven mij dagelijks de voldoening om mijn beroep met veel plezier uit te oefenen.

Rotterdam

Alhoewel ik ben geboren in hartje Rotterdam, woon ik liever aan de rustige rand van deze prachtige stad. Voor mijn werk mag ik overal over de vloer komen, van een hippe loft in het Lloydkwartier tot een schattig dijkhuisje aan de rand van de Hoekse Waard… Die variatie is één van de leuke aspecten aan het vak als taxateur.

Altijd up to date

Hoewel makelaar vandaag de dag een vrij beroep is, is het beroep taxateur onderhevig aan een flinke dosis regelgeving. Zo moeten we als taxateur jaarlijks aan de permanente educatie-eis voldoen om onze certificering te behouden. Ook voor het uitwerken van een taxatierapport zijn wij gebonden aan de regels die de European Valuation Standard ons voorschrijven. Bent u dus op zoek naar een professionele partij die u een rapport kan leveren die voldoet aan de laatste eisen vanuit de financiële wereld, dan bent u bij Buddies Real Estate aan het juiste adres.

Terug naar het overzicht